Bewertungen

Number of reviews

5646

Average Rating

8.986

Hoteldabruno.com 9.253 / 10
Atrapalo 9.2 / 10
Booking.com 8.663 / 10
Expedia 8.6 / 10
Facebook 9.2 / 10
Google 9 / 10
HolidayCheck 9.252 / 10
Hotel.de 7.7 / 10
Hotels.com 8.6 / 10
HRS 8.5 / 10
Yelp 8 / 10

Marco
Settimo appartamento a 300 metri da piazza San Marco. Consigliato


Data: 18/6/2022

POUZAC
Très bonne . Localisation extra. Taille appartement parfaite pour 2 pendant 1 semaine. Tout le nécessaire est dispo dans l'appartement. Seul bémol : rue très passante la nuit, difficile de garder les fenetres ouvertes, mais heureusement il y a la clim


Data: 13/6/2022

Laura
Appartamento pulito, comodissimo per visitare Venezia. Lo consiglio.


Data: 11/6/2022

Olga Arslan
Great location cute cozy appartment with awesome views


Data: 9/6/2022

Anonymous
Very satisfied.


Data: 8/6/2022

Anonymous
Very clean rooms in an excellent location. The staff was lovely and ve several helpful recommendations of things to do and places to eat.


Data: 6/6/2022

John
Tres satisfait, lappartement est très spatieux!


Data: 31/5/2022

Anonymous
Appartement très bien situé. Près des sites historiques, des commerces, des vaporrettos. Très bon séjour.


Data: 26/5/2022

Barbara Welsch
Wir hatte ein Appartment einige Meter entfernt vom Hotel gemietet. Es war sehr geräumig und gut gepflegt. Die Rezeption im Hotel da Bruno war sehr freundlich und hilfsbereit. Check in und Check out waren unkompliziert.


Data: 21/5/2022

Dupont-Midy
Très agréable, malgré les inconvénients déjà mentionnés.


Data: 21/5/2022

Ondřej
Zatím nejlepší ubytování, které jsme v Benátkách měli. Apartmán je situován na konci tiché slepé uličky a přitom v samém centru všeho dění. Klíče dostanete v Hotelu da Bruno. Check-in proběhl naprosto hladce, dostali jsme dvoje klíče od apartmánu a na místo nás doprovodil zaměstnanec hotelu, který nám vysvětlil vše, co jsme potřebovali vědět. Apartmán je prostorný, okna situována ke kanálu, dvě samostatné ložnice, dvě koupelny, samostatná kuchyň a obývací pokoj. Jedna ložnice má malý balkón s krásných výhledem na kanál s relativně slabým provozem - gondoly, taxi, služby - pouze malé lodě. Vybavení kuchyně je skvělé, najdete vše, naprosto vše. Stejně tak koupelny, kde je i pračka. K dispozici dostatek všeho, včetně čaje i cukru, tablet do myčky, pracího prášku, toaletního papíru, ručníků, osušek. Jsou zde i dva fény, žehlička, žehlící prkno i sušák na prádlo. Klimatizace v ložnicích i obývacím pokoji. Postele, sedačka, křesla a nábytek obecně nesou známky používání (překvapivě ), ale vše je čisté. Je tam pár nedostatků, které by vyřešil šroubovák, pár minut a pár EUR, ale ty nám rozhodně pobyt nezkazily. Další nepříjemností jsou všudypřítomní komáři. Sice je k dispozici odpuzovač, ale pomohly by spíše třeba stahovací sítě do oken. Pobyt v Benátkách jsme si užili na 100%, a to i díky tomuto skvělému ubytování.


Data: 20/5/2022

Anonymous
Très bien, personnel très sympathique et a l'écoute, merci


Data: 20/5/2022

Jo Byrne


Data: 6/5/2020

Anonymous


Data: 24/4/2020

Diane Sczepaniak


Data: 24/3/2020

Scott martin


Data: 11/3/2020

Richard Ridge


Data: 11/3/2020

Kendy


Data: 11/3/2020

BONJOUR abbiamo annullato il nostro soggiorno quindi nessuna opinione sulla vostra istituzione non siamo andati a venise torneremo una volta che l’epidemia passata può essere


Data: 11/3/2020

Teresa


Data: 4/3/2020

Mark Williams


Data: 4/3/2020